Om oss

Celsius Control AS er en handelsbedrift som importerer kjølemaskiner, varmepumper og produkter til klima-markedet.

Vi samarbeider med ventilasjonsbedrifter, kjølefirma og rørleggerbedrifter som leverer klimaløsninger og energiinstallasjoner til industri og næring.

Firmaet ble etablert i 2016, og har bl.a. agentur på TRANE - produkter.

Våre produkter kan også leveres med miljøvennlige kuldemedier; som f.eks. HFO med svært lav GWP faktor. Vi kan også tilby «skreddersydde løsninger» hvis det er ønskelig med f.eks spesialmål, eller spesielle temperaturkrav.

I tillegg kan vi tilby slike maskiner med naturlige kuldemedier som NH3 og CO2 med en GWP = 0, ettersom vi ser en tendens til at konsulenter og byggherrer etterspør slike løsninger.

Celsius Control hjelper sine kunder med løsninger og valg av utstyr til hvert enkelt prosjekt, lite eller stort.

Celsius Control bidrar med sin kompetanse gjennom hele prosjektet, samt oppfølging med service så lenge kunden måtte ønske. Oppfølging av tekniske installasjoner er nøkkelen til en lang og problemfri drift av anlegg. Dette leverer vi med kvalitet.TRANE er en av verdens største produsenter av maskiner og utstyr til klimamarkedet, og har et stort spekter av energieffektive chillere og varmepumper til det kommersielle og industrielle markedet. http://www.trane.com

TRANE er en del av Ingersoll Rand konsernet.
http://company.ingersollrand.com